DRU YOGA in Enschede

Vanuit je hart leven en je eigen stilte ervaren.
De wetenschappelijk bewezen resultaten: stress verlagend, verbeterd zelfvertrouwen, bevordert samenwerking, geeft meer helderheid, meer energie en vergroot tevredenheid. Dru yoga biedt serie oefeningen waarmee je op een zachte manier door je hele lijf alle spiergroepen losmaakt. Dru yoga werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en energie niveau. De les is geen conditie training.


kinder yoga

Ouder Kind yoga

In een groep met ouders en kinderen vanaf 6 jaar, zie lestijden.

Individueel op afspraak om samen met je kind een aantal handreikingen te krijgen over een bepaald thema, zoals angst, woede, irritatie, concentratie, invloed van de omgeving.

Kinderen leren natuurlijk omgaan met het leven om hen heen. Natuurlijk is hun eigen gezinssituatie het grote voorbeeld. In de yoga les leren we hoe het in het algemeen zit met de energie in en om je heen. Hoe je krachtig staat en hoe je makkelijk met anderen om kan gaan zonder daar moe of geirriteerd van te worden. Kinderen staan open om zichzelf te begrijpen.
Daardoor kunnen ze makkelijk leren hoe ze met hun energie, emotie en gedachten kunnen omgaan.
We doen oefeningen waardoor je begrijpt hoe je denken bedoeld is. Dit zelf in een praktische oefening aan der lijve ervaren kan heel verhelderend zijn. (ook voor de ouders.)
We doen een heleboel leuke yoga houdingen, waarbij de achtergrond en het effect toegelicht wordt.
De krokodil is een oefening waarmee je emotie los kan laten, dat leren we natuurlijk. We leren ook waar emoties eigenlijk voor zijn bedoeld, dit gaat spelenderwijs met dat wat er in de les ontstaat.

Kinderen spiegelen hun ouders, dus de problemen van de ouders en de kinderen hebben een overeenkomst. Bij het lesgeven aan kinderen in de klas vond ik het jammer dat het geleerde thuis geen bodem had. Als een kind leert hoe het met emotie om kan gaan en de ouders kunnen dit niet, dan heeft het kind een grote voorbeeld functie. Daar is het plan ontstaan om de lessen aan te bieden en aan te passen aan ouders met hun kinderen. 
Dus ouders:
Kinderen hebben er hun hele leven profijt van, ouders ook.